Dagligdagen

7:00 – 8:30: Velkomst og fri leg.

8:30 – 9:00: Morgensamling med formiddagsmad og planlagt musikaktivitet.
Vi synger godmorgensang, hvor vi snakker om de børn der er kommet og de børn der ikke er kommet, og synger fagtesange og spiller guitar.
Herefter går vi i haven eller tager på tur. Vi har en el-ladcykel som vi bruger rigtig meget. Det er også om formiddagen vi har planlagte aktiviteter som musikforløb eller diverse kreative aktiviteter.IMG_6649

10:45-11.15: Frokost.
Efter vi har spist synger vi vores “Tak for mad sang”. Når vi har ryddet op læser vi i bøger, så børnene får lidt ro i kroppen inden de skal ud at sove.

11:30 – 12:00: Børnene bliver puttet til middagslur.

Når børnene vågner bliver de tilbudt eftermiddagsmad og vi leger herefter inde eller ude. Når dagen er ved at være slut, samles vi på gulvet, hvor vi synger farvel sang og evt. andre sange.

Jeg tager selvfølgelig hensyn til hver enkelt barns behov, herunder de små børns behov for en formiddagslur. Så derfor er tidpunkterne kun ca. tider. Dagsrytmen vil også være anderledes hvis vi tager på en længere tur.

Jeres barn bør senest komme kl. 8:30 af hensyn til aktiviteter og ellers efter kl. 9:00, da vi gerne vil undgå for mange forstyrrelser i vores morgensamling.

IMG_6476