Præsentation & pædagogiske værdier

Hej!

Jeg hedder Lise og er 36 år. Jeg er uddannet pædagog i 2012 fra Jydsk pædagogseminarium i Aarhus. Jeg har 6 års erfaring som dagplejer i privat pasningsordning. Jeg bor i Lysbro lige ved siden af skov og sø sammen med min mand Michael og vores to børn Leonora (f. 2014) og Sebastian (f. 2018). Vi har også en sød udekat “Merle”, som børnene i dagplejen er glade for at hilse på.

Børn er bare fantastiske, og særligt børn fra 0-3 år har min helt store interesse. Som person er jeg meget imødekommende og omsorgsfuld, og nyder at indgå i nære og anerkendende relationer med børn.
Det er vigtig for mig at give børnene en tryg og god hverdag i mit hjem, hvor hvert barn bliver set og hørt.

Jeg lægger stor vægt på at styrke børnenes selvværd, hvor de både bliver bekræftet i, at de er gode og dygtige til forskellige ting, men især i at de er dejlige som den person de er. Dette skal være med til at styrke deres evne til at tro på sig selv og indgå i sociale sammenhænge livet igennem.
Jeg er opmærksom på at se børnenes ressourcer og at børnenes selvstændighed udvikles.

Jeg har førstehjælpskursus og har modtaget særlig undervisning i førstehjælp til små børn.

Jeg arbejder desuden med de 6 læreplanstemaer. Herunder: – Alsidig personlig udvikling, – Kommunikation og sprog, – Krop, sanser og bevægelse, – Kultur, æstetik og fællesskab, – Natur, udeliv og science, – Social udvikling